1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 4-header.jpg 5-header.jpg 6-header.jpg 7-header.jpg 8-header.jpeg

jeugd algemeen

Hockeyen op HC Rotterdam is vooral plezier en sportiviteit. Plezier met je team, tijdens de wedstrijden, op de training en buiten het veld. Iedereen moet op zijn niveau met plezier kunnen hockeyen. Voor de een betekent dat topsport, voor de ander is dat maximaal presteren en voor weer een ander gaat het vooral om de gezelligheid.

HC Rotterdam biedt binnen een sociaal-veilige omgeving al haar jeugdleden een mooie hockeycarrière.

Activiteiten

De fameuze hockeyfeesten staan twee keer paar jaar op het programma. De D-jeugd kan een Heren 1 en Dames 1 wedstrijd van dichtbij bekijken als ballenjongen/meisje.

Er zijn hockeykampen aan het eind van de zomervakantie, een postcodetoernooi met je vrienden uit de straat, bloedstollende wedstrijden van onze vlaggenschepen H1 en D1, TD’s op zondag voor oudste jeugd, etc. En uiteraard kun je met je eigen team van alles organiseren op de club.

De teams

HC Rotterdam heeft ruim 1.000 jeugdleden. Deze spelen in de volgende groepen:

Topteams: A1 en B1

Opleidingsteams: B2, C1, C2, D1, D2 en MD3

Breedteteams: alle overige teams

De indelingen van de teams vinden op zorgvuldige wijze plaats aan de hand van selectieprocedures. Dit is voor veel kinderen ieder jaar een spannend moment. We doen onze uiterste best om ieder jeugdlid op het best passende niveau te laten spelen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail dan naar [email protected]

 

 
Voorwaarden & disclaimer