1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 4-header.jpg 5-header.jpg 6-header.jpg 7-header.jpg 8-header.jpeg

Vrijwilligers gezocht

19-4-2017
Nieuwsafbeelding

Naast alle coaches, managers en trainers kent HC Rotterdam meer dan 100 enthousiaste vrijwilligers, die op verschillende vlakken bijdragen aan het hockeyplezier en verenigingsleven. Zo richting het einde van het seizoen is sprake van een aantal vacatures, en daarnaast bestaat de wens voor uitbreiding met een aantal nieuwe commissies. De vrijwilligerscommissie is sinds kort actief met het in kaart brengen van de verschillende vrijwilligersfuncties en het ondersteunen van commissies en lijncoördinatoren bij het vinden en behouden van vrijwilligers. 

Op onze nieuwe vacaturesite staan oproepen voor een aantal functies en commissies. Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar nog meer actievelingen voor de volgende vacatures: 2 lijncoördinatoren voor de Meisjes D-lijn, een examencoördinator arbitrage, een webmaster/systeembeheerder en 2 leden voor de vrijwilligerscommissie. 
Daarnaast zijn we op zoek naar enthousiastelingen voor de nieuw op te richten evenementencommissie en klusclub. Interesse of meer weten? Kijk op http://hcrotterdam.club/vrijwilligers-functies/ of stuur een mail naar [email protected]


 


 

Voorwaarden & disclaimer