1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 4-header.jpg 5-header.jpg 6-header.jpg 7-header.jpg 8-header.jpeg

D-feest verplaatst naar 10 juni as

16-5-2017
Nieuwsafbeelding
Er is besloten om het D-feest van 20 mei te verzetten naar een andere datum omdat in verband met de play-offs op de club niet kan worden gegarandeerd dat het clubhuis en complex zaterdag op tijd vrij en schoon zijn om onze D-leden feestelijk te kunnen ontvangen. De nieuwe datum is zaterdag 10 juni van 20.00-22.30 uur. Natuurlijk ook een mooie datum want op deze zaterdag ronden de meeste D-teams hun competitieseizoen af. 

Kaartjes, die al voor 20 mei zijn gekocht, zijn ook geldig voor het feest van 10 juni. We hopen natuurlijk dat degenen die al een kaartje hebben gekocht ook deze avond in de gelegenheid zijn om het feest bij te wonen. Als dat niet het geval is, kan een mail worden gestuurd aar [email protected] met naam, team en rekeningnummer en zal het aankoopbedrag worden teruggestort. De informatie in de webshop is inmiddels aangepast en de kaarten kunnen daar nog steeds worden aangeschaft; alleen de poster is nog niet aangepast.

Thema van het feest is 'In the army' en entreekaarten voor leden en introducees kunnen alleen online worden gekocht in onze webshop. Let op: aan de deur worden geen entreekaarten meer verkocht. Kaartverkoop gaat via lidnummer en een lid kan maximaal 2 vriendjes/vriendinnetjes introduceren. 


Voorwaarden & disclaimer