1-header.jpg

sponsoring mogelijkheden

Ondernemen en Samenwerken 
"Geen woorden maar daden”… Het mag een cliché zijn, maar het is een uitspraak die absoluut past bij onze club. HC Rotterdam zit barstensvol  Rotterdamse ondernemersgeest. Een groot, actief en sterk bedrijvennetwerk uit de regio Rijnmond en tot ver daarbuiten draagt onze club een warm hart toe.

Zonder ondernemen gebeurt er niets. Onze proactieve,  professionele en daadkrachtige aanpak zorgde ervoor dat wij de afgelopen jaren vele malen grote nationale en internationale hockeyevenementen mochten organiseren. Zo was HC Rotterdam in het verleden gastheer van o.a. de  Champions Trophy, European Hockey League en Hockey World League, maar ook van landskampioenschappen, grote toernooien, hockeykampen en andere evenementen.

HC Rotterdam is een partner in meerdere opzichten. Naast het hebben van een goed netwerk staat HC Rotterdam midden in de maatschappij. Ons streven is de meest duurzame hockeyclub ter wereld te worden. Met diverse partners en sponsors werken wij hieraan. De ondernemersgeest van HC Rotterdam richt zich ook op  innovatie. Op diverse gebieden (trainingsopzet jeugd, Sevens, mediapartnerships en energieverbruik) zijn - of worden - initiatieven in samenwerking met onze businesspartners ontplooid.

De  maatschappelijke rol verliest HC Rotterdam daarbij niet uit het oog. Zo is het After’s cool huiswerkbegeleiding gestart en wordt in het sponsoraanbod een specifiek pakket aangeboden, waar een deel van de opbrengst aan goede doelen wordt geschonken.

Sponsoraanbod
Zoals u ziet ligt de lat bij  HC Rotterdam hoog, staat het bol van de  activiteiten en zijn de  ambities groot. Natuurlijk kunnen wij dit niet alleen en gelukkig hebben wij zeer gewaardeerde en loyale sponsors die ons al jaren steunen.

Aan de top komen is één, daar blijven is nog moeilijker. Hiervoor zoeken wij nog meer steun van sponsors. Tegelijkertijd beseffen wij dat wij onze sponsors ook veel kunnen bieden en ook moeten bieden. Een mooi en gedifferentieerd sponsoraanbod hebben wij hiervoor ontwikkeld. Een greep uit de mogelijkheden van wat u als (toekomstige) sponsor kunt verwachten :
  1. Op de eerste plaats veel hockeyplezier en prachtige topwedstrijden.
  2. Ruim zakelijk netwerk en direct toegang tot de HC Rotterdam 'Vrienden' businessclub.
  3. Publiciteit via verschillende mediakanalen (TV, Radio, online media, magazine)- Eigen thema bijeenkomsten en/of bijeenkomsten van 'Vrienden'. 
  4. Netwerkborrels en andere activiteiten voor bedrijven en individuen.
  5. Hospitality bij top wedstrijden en evenementen in Nederland: EHL. Hockey Pro League, overige KNHB-evenementen.
  6. Gebruik van onze accommodatie zoals sport, vergader-, presentatie- en horecafaciliteiten.
  7. Activiteiten met onze topspelers (bij HC Rotterdam dan wel op uw bedrijfslocatie).
  8. Vermelding op kleding en/of shirtsponsoring.
  9. In overleg 'maatwerk' op het gebied van activiteiten, activatie en communicatie.
  10. In overleg deelname aan activiteiten, gericht op duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke betrokkenheid. 
Spreken bovenstaande mogelijkheden u aan? Dan gaan wij heel graag een gesprek met u aan. Ook als u specifieke wensen heeft, vernemen wij die graag. Alleen dan bouwen wij een goed partnerschap met elkaar op. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie via [email protected]
 
Voorwaarden & disclaimer