1-header.jpg

sponsoring mogelijkheden

Hockey Club Rotterdam biedt diverse mogelijkheden, die grofweg zijn op te delen in 3 soorten.

Exposure mogelijkheden
Hierbij kan worden gedacht aan laagdrempelige sponsoring van de teamtruien van de lagere elftallen, vlaggen op het complex en reguliere boarding, tot meer uitgebreide sponsoring via de ledboarding, blaashal uitingen of zelfs het sponsoren van de shirts of broekjes/rokjes van Heren-1 en/of Dames-1. 

Activatie mogelijkheden
HC Rotterdam heeft een alsmaar groeiende online community met een groot actief bereik. De club biedt de mogelijkheid om deze community te gebruiken om merken van sponsoren te promoten, leads te genereren en sales te activeren.

Netwerk mogelijkheden
Als sponsor van HC Rotterdam ben je vanzelfsprekend welkom op de wedstrijden van Heren-1 en Dames-1, waar geregeld netwerkborrels worden georganiseerd. Maar ook vinden er ‘Business meets Sports’-evenementen plaats waar workshops en presentaties gegeven worden voor en door onze sponsors in samenwerking met de Topsport van HC Rotterdam.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een ‘vriend’ te worden van de club. Sinds de oprichting in 2001 staat de Stichting Vrienden voor de ultieme combinatie: het stimuleren van de topsport en het opdoen van interessante (zakelijke) contacten en het uitbreiden van jouw netwerk. Meer uitgebreide informatie hierover vindt je op het tabblad ‘Stichting Vrienden’

Maatwerk
Natuurlijk bestaat de mogelijk het bovenstaande te combineren. Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met een van de leden van de sponsorcommissie.

 
Voorwaarden & disclaimer