1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Hockeyheaven Familietoernooi

donderdag 25 mei 2017   |   10:00 - 21:00   |   Minihoek,Restaurant

Het traditionele Postcodetoernooi vond de afgelopen jaren plaats op het randje van de zomervakantie en is in 2016 vanwege te weinig animo helaas niet doorgegaan. Reden om op zoek te gaan naar een andere datum en een nieuw jasje. Met gepaste trots organiseren wij in 2017 met Hemelvaart het Hockeyheaven Familietoernooi op donderdag 25 mei. Het belooft een mooie dag te worden met hockey, spellen en gezelligheid!

Het toernooi wordt gespeeld als 'Sevens': dus 7 tegen 7 op een half veld. Stel een team samen van familieleden, buren en/of vrienden: jong en oud, hockey en niet-hockey. Alles kan! Gestreefd wordt naar poule-indelingen op sterkte.

PROGRAMMA
Inloop vanaf 11:15 uur en de eerste wedstrijden starten om 12:00 uur. Lunch en afsluitende BBQ zijn inbegrepen.

INSCHRIJVEN
Inschrijven is mogelijk tot 1 mei a.s. op de clubwebsite. Deelname kost € 150,- per team van maximaal acht spelers. Dit bedrag is inclusief lunch en afsluitende BBQ. Voor evt. extra personen kan worden bijgeboekt bij inschrijving.

DEELNEMEN 
Heb je een grote familie of vriendenkring? Maak twee teams! Wel voor elk team apart inschrijven met verschillende namen. Meld het bij de inschrijving, dan houden we daar rekening mee bij de poule-indeling.

ORGANISEREN
De datum is geprikt, het draaiboek ligt er en de communicatielijnen kunnen verder vanuit de club worden uitgezet. Wij zijn nog op zoek naar organisatietalenten die willen helpen om het familietoernooi van HC Rotterdam weer op de kaart te zetten. Ge├»nteresseerd? Super! Enthousiastelingen kunnen zich melden bij Karianne op [email protected]

 

Voorwaarden & disclaimer