1-header.jpg

Sportways hockeykamp

maandag 19 augustus 2019   |   09:00 - 17:00   |   Minihoek
In de vijfde week van de zomervakantie vindt het eerste dagkamp van Sportways plaats op HC Rotterdam. In goed overleg met Bovelander is afgesproken dat hun slaapkampen niet langer op ons complex plaatsvinden. Dit betekent dat het aantal kampweken van Bovelander terugloopt tot vier, waardoor ruimte is ontstaan voor andere aanbieders zoals Sportways. 

Wij hebben gekozen voor Sportways omdat zij een uniek en vernieuwend hockeyprogramma aanbiedt waarin dit jaar wordt getraind met Maartje Paumen. Dit SportWays dagkamp is in zomervakantie van 19 t/m 23 augustus 2019. Er zijn verschillende opties: Goalie Hockeykamp (8 t/m 14 jaar), Kids Hockeykamp (5 t/m 7 jaar), Top Hockeykamp (8 t/m 14 jaar) en YoungStarts Hockeykamp (7 t/m 9 jaar). Het is ook mogelijk een aantal dagen in deze week te komen hockeyen. 

SportWays organiseert al meer dan 30 jaar hockeykampen voor duizenden kinderen per jaar. Niet voor niets wordt tijdens dit kamp 100% hockey, maximale progressie, onbezorgde dagen en een heleboel plezier beloofd. Meer informatie en inschrijven op de website van Sportways.
Voorwaarden & disclaimer