1-header.jpg

Online scheidsrechtersexamen

donderdag 25 augustus 2022   |   20:00 - 21:00   |   Extern

Omdat onze club afhankelijk is van vrijwilligers, verwachten wij van onze senioren, ouders van jeugdspelers en spelers in de A- en B-jeugd dat zij actief bijdragen door onder meer het fluiten van wedstrijden. We zien nu dat er in het nieuwe seizoen te weinig eerstejaars B-spelers beschikken over een scheidsrechterskaart. Daarom is besloten om direct bij de seizoensstart nog twee extra examenmomenten in te plannen. Wij willen wel benadrukken dat wij vanaf eerstejaars B-spelers indelen om een wedstrijd te fluiten; ook als je niet beschikt over een kaart.

Online scheidsrechtersexamens in augustus
In augustus staat een aantal online scheidsrechtersexamens gepland, waarvoor je je als speler bij de senioren, ouder, begeleider en jeugdlid (vanaf tweedejaars C-speler) kunt opgeven. Na de examenrondes in november waren er maar liefst 122 geslaagden, dus wij kijken uit naar nog zo’n succes om er zeker van te zijn dat ook volgend seizoen alle wedstrijden goed kunnen worden begeleid.

Examendata

  • Dinsdag 23 augustus om 20.00 uur
  • Donderdag 25 augustus om 20.00 uur

Je kan je aanmelden door je gegevens te mailen naar de commissie scheidsrechtersexamens. HC Rotterdam neemt de kosten van het examen voor haar rekening. 

E-learning omgeving 
Na aanmelding ontvang je per mail inloggegevens voor de online cursus. In een e-learning-omgeving is het mogelijk om in je eigen tempo door de theorie heen werken. De ervaring leert dat dit ongeveer twee tot drie uur in beslag neemt, dat dit heel leerzaam is en (zelfs) leuk om te doen.

Voorwaarden & disclaimer