1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Inschrijvingsformulier

Na aanmelding plaatsen wij u op de wachtlijst. U hoort voor 1 juli a.s. of u, of uw kind, geplaatst kan worden.  Dit geldt in ieder geval voor alle jeugd aanmeldingen.

LET OP: Zodra u bent ingedeeld in een team of trainingsgroep, bent u contributieplichtig voor het gehele seizoen waarvoor u zich heeft ingeschreven.
Inschrijving is dus niet vrijblijvend!

Bij Vrijwilligerstaken wordt u gevraagd om een voorkeur aan te geven.
Zie deze link voor een overzicht van de commissies en de beschrijving ervan.

Persoonlijk
   
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
 
De inning van controbutie en inschrijfgeld bij nieuwe leden geschiedt uitsluitend per automatisch incasso. Het verschuldigde bedrag wordt in drie gelijke termijnen geïnd in juli, september en in november.

 
   
 
   
 
   
Overige informatie
   
   
 
   
   
   
   
   
   
   
Vrijwilligerstaken
 
HC Rotterdam is een vereniging die functioneert dankzij vrijwilligers. Naast het feit dat ouders of spelers worden ingedeeld voor verplichte "rijbeurten" en het fluiten van wedstrijden, rekenen we ook op een inzet bij de vrijwilligerstaken. Wij vragen u om hiernaast uw voorkeur aan te geven voor twee verschillende vrijwilligerstaken die u aanspreken. Bovenaan het inschrijfformulier staat een link naar een overzicht van de commissies en de beschrijving daarvan.

 
   
   
Tenslotte
   
 
Controle
 
Controleer uw gegevens voordat u op verzenden drukt. Na verzending ontvangt U binnen enige minuten een bevestigingsmail en daarmee bent u ingeschreven.

 

Voorwaarden & disclaimer