1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

FAQ

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Accommodatie - huur  Aantal vragen: 2
 Afgelastingen  Aantal vragen: 1
 Afwezigheid melden  Aantal vragen: 1
 Contact  Aantal vragen: 1
 Gevonden voorwerpen  Aantal vragen: 1
 HC R'dam app en LisaTeam algemeen  Aantal vragen: 13
 Horeca  Aantal vragen: 2
 Horeca - clubkaart  Aantal vragen: 14
 Lidmaatschap & contributie  Aantal vragen: 4
 Merkrecht  Aantal vragen: 1
 Sponsoring  Aantal vragen: 3
 Tenue  Aantal vragen: 2

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Sponsoring
Hoe kan ik de club sponsoren? 
Op een grote club als HC Rotterdam bestaan veel mogelijkheden voor sponsoring. Meer informatie hierover staat op onze website. Je kunt natuurlijk ook via de mail contact opnemen met onze sponsorcommissie. Ze informeren je graag over de mogelijkheden.  
Hoe kan ik een team sponsoren? 
Het is van belang te weten dat aan de sponsoring van een team van HC Rotterdam regels zijn verbonden. HC Rotterdam wil dat de club herkenbaar naar buiten treedt en dat de kleding van teams dan ook eenduidig is.

Sponsors hebben de mogelijkheid om hockeyattributen zoals trainingspakken of wedstrijdshirts aan een elftal ter beschikking te stellen en deze te voorzien van een bedrijfsnaam en/of -logo van een sponsor. Meer informatie is te vinden op onze website bij teamsponsoring.
 
Kan ik me ook zakelijk verbinden aan HC Rotterdam? 

De hockeysport is de laatste jaren sterk geprofessionaliseerd. Om deze sport bij HC Rotterdam op het hoogste niveau te kunnen beoefenen is sponsoring noodzakelijk. Dit geldt met name voor de topsport en de jeugdopleiding, maar ook om het niveau van de breedtesport te verbeteren.

Om die reden is in 2001 de businessclub 'Stichting Vrienden van Hockey Club Rotterdam' opgericht. Om de sportieve doelstellingen van HC Rotterdam te kunnen realiseren zijn nieuwe Vrienden van harte welkom. Met een gevarieerd en actief programma kunt u als Vriend profiteren van een gezellig en interessant netwerk voor uw eigen zakelijke aangelegenheden. Activiteiten die de Vrienden organiseren worden altijd druk bezocht en sommige evenementen zijn uitgegroeid tot een echte traditie.

Meer informatie op: www.stichtingvrienden.nl en op de website van de club.

 
Voorwaarden & disclaimer