1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

FAQ

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Accommodatie - huur  Aantal vragen: 2
 Afgelastingen  Aantal vragen: 1
 Afwezigheid melden  Aantal vragen: 1
 Contact  Aantal vragen: 1
 Gevonden voorwerpen  Aantal vragen: 1
 HC R'dam app en LisaTeam algemeen  Aantal vragen: 13
 Horeca  Aantal vragen: 2
 Horeca - clubkaart  Aantal vragen: 14
 Lidmaatschap & contributie  Aantal vragen: 4
 Merkrecht  Aantal vragen: 1
 Sponsoring  Aantal vragen: 3
 Tenue  Aantal vragen: 2

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Afgelastingen
Hoe weet ik of de training/wedstrijd doorgaat? 
Dankzij de kunstgrasvelden is regen zelden reden om onze activiteiten af te gelasten. Wanneer de velden blank staan of sprake is van onweer en/of storm kan worden besloten tot afgelasting. Ook bij vorst en sneeuw kan niet worden gespeeld.

Afgelastingen van trainingen en wedstrijden worden altijd gecommuniceerd via de website/app. Geen bericht betekent dat alles (voorlopig) doorgaat. Dringend verzoek om niet naar het clubhuis te bellen!

Wedstrijden
Bij competitiewedstrijden kan het per wedstrijd verschillen of deze wordt afgelast. Dit is afhankelijk van het tijdstip, het spelen op een water- of zandveld en de locatie van de wedstrijd. Bij thuiswedstrijden moeten de velden eerst worden gekeurd door één van onze vrijwilligers. Met name voor teams die de eerste ronde in de ochtend spelen kan het zo zijn dat pas wordt beslist als de spelers op de club zijn. Bij uitwedstrijden zijn wij afhankelijk van informatie van de ontvangende club. 

Afgelastingen van wedstrijden worden altijd gecommuniceerd via de website/app; daarnaast wordt de teambegeleiding geïnformeerd d.m.v een mailbericht via LISA.

Trainingen
In geval van afgelasting van trainingen geldt doorgaans een algehele afgelasting voor alle water- en/of zandvelden. Hierover wordt een algemeen bericht geplaatst op de website/app van de club. 
Voorwaarden & disclaimer