1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

FAQ

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Accommodatie - huur  Aantal vragen: 2
 Afgelastingen  Aantal vragen: 1
 Afwezigheid melden  Aantal vragen: 1
 Contact  Aantal vragen: 1
 Gevonden voorwerpen  Aantal vragen: 1
 HC R'dam app en LisaTeam algemeen  Aantal vragen: 13
 Horeca  Aantal vragen: 2
 Horeca - clubkaart  Aantal vragen: 14
 Lidmaatschap & contributie  Aantal vragen: 4
 Merkrecht  Aantal vragen: 1
 Sponsoring  Aantal vragen: 3
 Tenue  Aantal vragen: 2

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Horeca
Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van catering 
De horeca van HC Rotterdam staat garant voor een lekker drankje, verse broodjes, heerlijke maaltijden, speciale arrangementen,  meergangen menu’s of een goed verzorgde BBQ van de Big Green Egg. Het ruim opgezette clubhuis biedt daarnaast genoeg mogelijkheid om rustig in een hoekje te lezen of te werken.

Onder leiding van enkele vaste professionele krachten werkt de barcrew van oproepkrachten, voornamelijk met bekende gezichten van HC Rotterdam, hard om het alle leden en bezoekers naar de zin te maken. 

Het restaurant in het clubhuis van HC Rotterdam biedt plaats aan 60 gasten. Bij drukte kan ook worden gegeten aan de hoge tafels, op het terras, op de vide of in de minihoek. Dit zal altijd worden afgestemd door de horecamanager.

Op vrijdag kan tussen 17.00 en 21.00 uur worden gekozen uit heerlijke gerechten. De overige weekdagen kan worden gekozen van de kleine kaart. Voor teams en groepen vanaf 10 personen zijn op alle dagen verschillende buffetten te reserveren, zoals BBQ, Indisch, Mexicaans, Amerikaans of denk aan een gezellige tafel vol tapa's of pizza's. Een heerlijke lunch, hightea of uitgebreid borrelplateau is ook mogelijk.

De keukencrew van Kitchen of Heemskerk (KOH) maakt gebruik van verse producten en het beste vlees. 

Vrijwel alles is mogelijk op culinair gebied en de horecamanager denkt graag met je mee. Zijn mailadres is [email protected]


 
Welke betaalmiddelen worden geaccepteerd? 

HC Rotterdam is cashless. Aan de bar wordt geen contant geld geaccepteerd zodat het barpersoneel haar gasten zo snel mogelijk kan bedienen omdat via het betaalautomaat snel en gemakkelijk wordt betaald. Het niet langer werken met contanten zorgt ook voor minder kosten, werk en risico.

Dit betekent dat aan de bar (contactloos) kan worden gepind met bankpas en creditcard. Ook kan gebruik worden gemaakt van de HC Rotterdam-clubkaart. Meer informatie hierover bij een andere categorie in de FAQ.

Tijdens grote evenementen kan het voorkomen dat alleen met consumptiemunten kan worden betaald. Hierover wordt een bericht geplaatst op onze website of bij de informatie over betreffend evenement.

 
Voorwaarden & disclaimer