1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

FAQ

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Accommodatie - huur  Aantal vragen: 2
 Afgelastingen  Aantal vragen: 1
 Afwezigheid melden  Aantal vragen: 1
 Contact  Aantal vragen: 1
 Gevonden voorwerpen  Aantal vragen: 1
 HC R'dam app en LisaTeam algemeen  Aantal vragen: 13
 Horeca  Aantal vragen: 2
 Horeca - clubkaart  Aantal vragen: 14
 Lidmaatschap & contributie  Aantal vragen: 4
 Merkrecht  Aantal vragen: 1
 Sponsoring  Aantal vragen: 3
 Tenue  Aantal vragen: 2

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Accommodatie - huur
Wat zijn de mogelijkheden voor (zakelijke) bijeenkomsten? 
Het prachtige complex van HC Rotterdam is prima geschikt als locatie voor een zakelijke bijeenkomst. Er is parkeergelegenheid voor ca 270 auto's op de parkeerplaats en aanvullende mogelijkheid op de Hazelaarweg. Het complex is ook met het openbaar vervoer bereikbaar.

In het clubhuis is een vergaderruimte op de begane grond, die geschikt is voor een bijeenkomst met maximaal 50 personen. De vide van ons clubhuis is flexibel in gebruik. Als richtaantallen kan worden gedacht aan: 50 personen in vergaderopstelling, 120 personen in theateropstelling met podium, 120 personen voor diner of een ontvangst/receptie voor ca. 200 personen. De grote ruimte van het clubhuis kan worden gebruikt voor gezelschappen van 200-500 personen voor een receptie, theateropstelling met podium of diner.

HC Rotterdam beschikt over een geluidsinstallatie met twee microfoons en een beamer incl. scherm. Tevens zijn een flip-over een whiteboard aanwezig op de club. Aanvullende materialen kunnen evt. worden gehuurd.

In het clubhuis is een personenlift aanwezig. 

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met onze horecamanager via [email protected]

 
Wat zijn de mogelijkheden voor sportieve activiteiten? 
Mocht je met collega's of relaties toe zijn aan een sportieve onderbreking, dan is de prachtige accommodatie van HC Rotterdam een mooie locatie met diverse mogelijkheden voor grote en kleine groepen.

Clinics
Het stadion met kunstgrasveld is voor iedere bezoeker indrukwekkend. Daarnaast zijn er twee watervelden en vier zandvelden. Het complex biedt faciliteiten als een ruime parkeerplaats (ca. 300 auto's), horecaplein, hockeycage en speeltuin. In het clubhuis zijn diverse ruimtes voor vergaderingen of besprekingen, een ruim opgezette bar met veel zitplekken, restaurantgedeelte, kleedkamers en sanitaire faciliteiten. Ook kan worden gezorgd voor ervaren trainers en trainingsmaterialen.

Scholen
Voor een sport- en speldag bestaat de mogelijkheid om - tegen een vriendelijke prijs - gebruik te maken van het complex van HC Rotterdam. 

Voor alle opties en beschikbaarheid in de clubagenda geldt dat u contact kunt opnemen met verenigingsmanager via [email protected]
 
Voorwaarden & disclaimer