1-header.jpg

Eten bij HC Rotterdam wordt een groot feest

5-3-2015
Nieuwsafbeelding
Hockey Club Rotterdam is voor de organisatie en het management van de keuken in ons clubhuis een samenwerking aangegaan met Kitchen of Heemskerk en Delicook. Ross Heemskerk, Claire Visser en Michel Straetemans zijn de vaste gezichten in onze keuken.

Kitchen of Heemskerk is het jonge, trendy cateringbedrijf van Ross Heemskerk. Samen met partner Geert den Ouden is daarnaast Delicook ontwikkeld, een bezorgservice voor gezonde maaltijden. Geert en Ross zijn nu ook samen verantwoordelijk voor onze keuken. 

Vanaf deze week is onze keuken zeven dagen per week geopend. Dagelijks geldt een kleine kaart: vers bereide broodjes, maaltijden en op verzoek speciale arrangementen. Op woensdag, donderdag en vrijdag zal de keuken extra bemand zijn zodat er speciale 3-gangen weekmenu, weekhappen en kindermenu’s kunnen worden geserveerd.

Ross Heemskerk hebben we op onze club het afgelopen jaar al leren kennen met zijn fantastische BBQ’s met topkwaliteit vlees tijdens het WK voor veteranen, het ABN AMRO-toernooi en het Stichting Vrienden-toernooi. Ook heeft Ross ons geholpen bij het jaardiner van de Stichting Vrienden en het veilingdiner van Heren-1. Daarnaast heeft Ross bij onze ‘buurman‘ VOC al een imposante staat van dienst opgebouwd met de speciale diners en de befaamde vrijdagavond herenavonden.
  
In het vernieuwde restaurant van HC Rotterdam bent u als lid, als bezoeker, als team, als jarige, als kampioen of als bedrijf van harte welkom voor onder meer een hap, een lunch, een speciaal arrangement en een team BBQ.  

Meer weten? Hou onze site en de social media in de gaten of mail naar  [email protected]. Graag wel vooraf reserveren. Samen met de bekende barcrew van HC Rotterdam serveren Ross en zijn mensen een fantastische maaltijd voor u.
Voorwaarden & disclaimer