1-header.jpg

Dubbelweekeinde voor Heren-1

14-3-2016
Nieuwsafbeelding
Heren-1 staat voor een dubbelweekeinde. Komende vrijdagavond (aanvang: 20.30 uur) staat de uitwedstrijd tegen Voordaan op het programma, zondag is er in eigen stadion (14.45 uur) de wedstrijd tegen Den Bosch. 

Na het verlies van afgelopen zondag tegen Bloemendaal (2-1) kan Heren-1 zich in de race om deelname aan de play-offs geen puntverlies meer veroorloven. Heren-1 staat nu op de zesde plaats, met vier punten achterstand op de (laatste) play-off-plaats die wordt bezet door Bloemendaal. Ook Kampong (vijfde) aast nog op play-offs. 

De tegenstander van vrijdagavond, promovendus Voordaan, strijdt voor lijfsbehoud en heeft nu vier punten voorsprong op nummer laatst, Schaerweijde, dat directe degradatie nauwelijks kan ontlopen. Voordaan moet rekening houden met het spelen van play-outs. Den Bosch, de tegenstander van zondag, staat op een gedeelde achtste plaats met 17 punten, tien punten minder dan Heren-1. De ploeg moet de achtervolgers echter nauwlettend in de gaten houden om ook niet te worden veroordeeld tot play-outs.
Voorwaarden & disclaimer