1-header.jpg

Albert Kees Manenschijn opvolger Reinoud Wolff

16-3-2016
Nieuwsafbeelding
Trainer/coach Reinoud Wolff vertrekt aan het einde van dit seizoen bij HC Rotterdam. Hij zal worden opgevolgd door Albert Kees Manenschijn, die tot het einde van dit seizoen nog coach is bij Hoofdklasser SCHC. 

Reinoud Wolff is op dit moment bezig aan zijn vijfde seizoen bij HC Rotterdam. Wolff trad in de zomer van 2011 aan. Hij beleefde met Rotterdam het hoogtepunt in het seizoen 2012-2013, dat werd afgesloten met het landskampioenschap, het eerste in de geschiedenis van Rotterdam. Een jaar later behaalde Wolff met Rotterdam ook de nationale zaalhockeytitel.  

Met Heren-1 is Reinoud Wolff op dit moment nog volop in de race voor deelname aan de play-offs.

Albert Kees Manenschijn is geen onbekende voor Rotterdam. Van 2012 tot 2014 was hij de assistent van Reinoud Wolff. Manenschijn vertrok naar SCHC om daar eindverantwoordelijke te worden. Met SCHC is hij vorig seizoen naar de Hoofdklasse gepromoveerd. 

Manenschijn is sinds afgelopen winter ook assistent-bondscoach bij het Nederlands damesteam. In zijn periode bij Rotterdam was hij ook coƶrdinator van de topjeugdteams. Manenschijn tekent bij Rotterdam een contract voor drie seizoenen. 
Voorwaarden & disclaimer