1-header.jpg

Help Heren-1 naar de play-offs

12-4-2016
Nieuwsafbeelding
Nog nooit was de ontknoping van de reguliere competitie in de Hoofdklasse zó spannend. Met nog twee speelronden te gaan strijden zes teams om de felbegeerde vier play-off-plekken. Ook Heren-1 doet nog mee in die strijd, maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat onze mannen de slechtste papieren hebben. 

Heren-1 verdient alle steun. Daarom komen we zondag allemaal & massaal naar ons stadion om Heren-1 in de wedstrijd tegen Schaerweijde te steunen. Afgesproken?!

Heren-1 moet ‘gewoon’ twee keer winnen, komende zondag tegen het tegen degradatie vechtende Schaerweijde en volgende week 'uit' tegen regerend landskampioen Oranje-Zwart. En dan nog is Heren-1 afhankelijk van de resultaten van andere teams. 

Feit is dat zowel koploper Amsterdam als de nummer twee Oranje-Zwart zeker is van play-off-deelname. Feit is ook dat komende zondag Bloemendaal en Kampong, de huidige nummers drie en vier, tegen elkaar spelen. Nummer vijf, HGC, speelt tegen Den Bosch dat ook graag nog wat punten wil om play-outs te ontlopen. 

De tegenstander van Heren-1 komende zondag in ons stadion, Schaerweijde, is bezig aan een heuse Houdini-act. In de winterstop stond deze ploeg kansloos onderaan in de Hoofdklasse. Na de winterstop zijn vier van de zeven wedstrijden gewonnen en is de laatste plaats op de ranglijst overgedaan aan Voordaan. 

Bekijk hier de uitslagen de stand en het programma in de Hoofdklasse: https://hockey.nl/poule/hoofdklasse-heren/.
Voorwaarden & disclaimer