1-header.jpg

Volg Seve en Adam in Hockey India League

20-1-2017
Nieuwsafbeelding
Zaterdag begint de vijfde editie van de Hockey India League (HIL), de kort durende Indiase profcompetitie waarvoor de zes deelnemende teams elk een gelimiteerd aantal buitenlandse internationals hebben ‘ingekocht’ tijdens een veiling. Heren-1-spelers Seve van Ass en Adam Dixon zijn ook van de partij. 
 
Seve speelt voor de Uttar Pradesh Wizards met het Noord-Indiase Lucknow als thuisbasis. Het team staat onder leiding van de Nederlandse coach Rogier van Gent. Wouter Jolie (Bloemendaal) en Sander Baart (Club de Polo, Barcelona) zijn er onder meer de teamgenoten van Seve. Zij spelen dinsdag 24 januari de eerste wedstrijd bij en tegen Dabang Mumbai., de club van onder meer oud-Heren-1-speler Johan Bjorkman

Adam komt uit voor de Kalinga Lancers, dat onder leiding staat van de Nieuw-Zeelandse coach Mark Hager. Thuisbasis is Bhubaneswar, waar zondag de eerste wedstrijd wordt gespeeld tegen Delhi Waveriders. Oud-Heren-1-speler Simon Child (Nieuw-Zeeland) is er één van de tegenstanders.
 
Volg de HIL via de speciale website: http://league.hockeyindia.org/  Hier vind je ook de link naar de livestream van alle (!) wedstrijden.
Voorwaarden & disclaimer