1-header.jpg

Berend & Jochem geselecteerd, 'Maan' assistent

25-2-2017
Nieuwsafbeelding
Heren-1-doelmand Berend van  Eldonk  is door bondscoach Max Caldas toegevoegd aan de (grote) trainingsgroep van het Nederlands elftal. Berend is in deze groep één van de vier keepers. De andere drie zijn Pirmin Blaak (Oranje-Rood), Sam van der Ven (HGC) en Maurits Visser (Den Bosch). 

Voor Oranje staan er deze zomer twee grote evenementen op het programma: het halve finaletoernooi van de Hockey World League (in juni in Londen) en het Europees kampioenschap (in augustus in Amsterdam). 

Jochem Bakker, ook Heren-1, is opgeroepen voor de trainingsgroep van Jong Oranje. Dit team bereidt zich onder leiding van de nieuw aangestelde bondscoach Alexander Cox voor op het Europees kampioenschap (in augustus in Valencia). 

Heren-1-coach Albert-Kees Manenschijn is (opnieuw) toegevoegd aan de begeleidingsgroep van het Nederlands elftal dames als assistent-bondscoach. Oranje bereidt zich onder leiding van bondscoach Alyson Annan voor op de Hockey World League (in juni in Brussel) en het EK in Amsterdam (augustus). 
Voorwaarden & disclaimer