1-header.jpg

Aanmelden voor komend seizoen

13-3-2018
Nieuwsafbeelding
De komende maanden worden de voorbereidingen getroffen voor seizoen 2018-2019: aanmeldingen en opzeggingen worden verwerkt en de nieuwe teamindelingen worden vastgesteld.
Nieuwe leden kunnen na de zomervakantie instromen in een team of trainingsgroep op HC Rotterdam. 
Deze zijn naar verwachting eind juni bekend. Let op: voor sommige leeftijdscategorie├źn bij de jeugd geldt een wachtlijst.

Meer informatie over lidmaatschap, contributie etc is hier te vinden. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op onze website. Let op dat je na insturen van het formulier een bevestiging ontvangt via de mail. Vanaf dat moment sta je, of staat je zoon/dochter, op onze wachtlijst. 

Het nieuwe hockeyseizoen start in september 2018. In de tussentijd zijn de lessen van de organisatie Hockeyplezier op onze club mogelijk een interessante optie voor 5-11 jarigen om de hockeysport meer vrijblijvend uit te proberen. Meer informatie staat op onze website en aanmelden kan via de website van HockeyplezierDe trainingen van Hockeyplezier zijn op dinsdag van 16.00-17.00 uur op HC Rotterdam.

Op zondag 8 april is er ook een coole clinic voor kinderen van 6-10 jaar, die willen kennismaken met de hockeysport. Meer informatie over deze clinic en het aanmelden is ook te vinden op onze website
Voorwaarden & disclaimer