1-header.jpg

Wil jij spelen in een topjeugdteam van HC Rotterdam?

28-3-2017
Nieuwsafbeelding
Wil jij spelen in een topjeugdteam van HC Rotterdam? Meld je vóór 8 april aan! 

Bij de topjeugd van HC Rotterdam spelen ambitieuze en talentvolle hockeyers. Ieder jaar krijgen wij aanmeldingen van speelsters en spelers van buiten onze vereniging. Sommigen daarvan nemen wij uiteindelijk op in onze topjeugdopleiding. 

Dit jaar hebben we de procedures gestroomlijnd zodat we tijdig duidelijkheid kunnen geven aan zowel de speelsters en spelers die bij ons willen instromen, als aan de speelsters en spelers die al lid zijn van onze verenging. Dit betekent dat spelers van buitenaf zich vóór 8 april 2017 bij ons moeten aanmelden.

Iedereen die zich tijdig heeft aangemeld wordt uitgenodigd voor één of twee training(en). Deze trainingen zijn bedoeld om een eerste beeld te krijgen van iemands talent en vinden plaats in april. Kinderen die op basis hiervan positief worden beoordeeld, krijgen de uitnodiging om in mei een aantal malen mee te trainen met het eerste lijnteam van de leeftijdscategorie waarvan zij op dat moment deel uit maken. Op deze wijze kunnen de huidige trainers en coaches zich een beeld vormen van het aanwezige talent. 

Als trainers en coaches van mening zijn dat de speelster of speler van 'buitenaf' een kans maakt om te voldoen aan de gestelde criteria (je moet een echte aanwinst zijn voor onze club), dan word je uitgenodigd om mee te doen aan de selectietrainingen in juni. In principe nemen wij uitsluitend spelers van buitenaf aan voor onze eerste lijnteams.

Durf jij dit aan? Meld je dan vóór 8 april aan via [email protected]

Kinderen die nu al bij HC Rotterdam spelen in een niet-topjeugdteam en die positief zijn opgevallen krijgen uiteraard ook de kans om mee te trainen met onze topjeugdteams. Voor hen geldt echter niet de eis dat zij moeten behoren tot de absolute top van hun leeftijdscategorie.

Voorwaarden & disclaimer