1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Zaterdag as: D-feest op HC Rotterdam

7-6-2017
Nieuwsafbeelding
Zaterdag 10 juni as is het D-feest van 20.00-22.30 uur. Thema van het feest is 'In the army' en entreekaarten voor leden en introducees kunnen alleen online worden gekocht in onze webshop. Let op: aan de deur worden geen entreekaarten meer verkocht. Kaartverkoop gaat via lidnummer en een lid kan maximaal 2 vriendjes/vriendinnetjes introduceren. 

Volgend seizoen worden de jeugdfeesten ook cashless en kan alleen nog maar met clubkaart of pinpas worden betaald. Dit is de laatste keer voor contant geld, maar wel het vriendelijk verzoek om zoveel mogelijk elektronisch te betalen.

Kaartjes, die al voor 20 mei zijn gekocht, zijn ook geldig voor het feest van 10 juni.
 We hopen natuurlijk dat degenen die al een kaartje hebben gekocht ook deze avond in de gelegenheid zijn om het feest bij te wonen. Als dat niet het geval is, kan een mail worden gestuurd aar [email protected] met naam, team en rekeningnummer en zal het aankoopbedrag worden teruggestort. 
Voorwaarden & disclaimer