1-header.jpg

Play-offs: kaartverkoop finalewedstrijden HC Rotterdam-Kampong

19-5-2017
Nieuwsafbeelding
Heren-1 heeft de halve finale gewonnen van Amsterdam en is dus door naar de finale! Wat een prachtig Rotterdams feest op deze zondag. 
Tegenstander in de finale is Kampong uit Utrecht. Ook deze ronde is een 'best-of-three' en HC Rotterdam kan zowel uit als thuis natuurlijk alle support gebruiken. 

Voor komend weekend geldt dat toegang tot het complex gedurende beide dagen vrij is voor alle teams en bezoekers. Voor het bijwonen van de finale tussen HC Rotterdam en Kampong moeten echter toegangskaarten worden gekocht. Het stadion van HC Rotterdam wordt voor dit finaleduel 'geĆÆsoleerd' De onlinek aartverkoop gaat via de webshop van HC Rotterdam (link: http://hcrotterdam.club/product-categorie/play-offs/). Kaartjes kosten € 10,- voor niet-leden en € 5,- voor leden. Meer informatie over de faciliteiten en maatregelen dit weekend is ook te vinden op http://www.hcr.nl/site/default.asp?Option=51&NewsID=2182

Het programma van de finalestrijd is als volgt:

KAMPONG - HC ROTTERDAM
Datum: Woensdag 17 mei
Aanvang: 19:00 (let op: in onze mail met lidnummer is verkeerde tijd gecommuniceerd)
Poort open: 17:00
De kaarten voor deze wedstrijd zijn uitverkocht. Wij beschikken ook niet over (extra) kaarten, dus het heeft geen zin om naar de club te bellen. Er zit helaas niets anders op dan de wedstrijd op tv te bekijken en je enthousiasme en energie op te sparen voor onze thuiswedstrijd op zaterdagmiddag.

HC ROTTERDAM - KAMPONG
Datum: Zaterdag 20 mei
Aanvang: 15:35
Prijs: € 5,00 voor leden en € 10,00 voor niet-leden.
Kaartverkoop kan op onze eigen website op http://hcrotterdam.club/product-categorie/play-offs/
Een email met het lidnummer is op maandag 15 mei gestuurd aan alle contributie-betalende leden. 

Je e-ticket kun je downloaden op je smartphone en op de wedstrijddag laten scannen bij de hoofdentree van het clubhuis. Uitprinten en meenemen kan ook. Let op: de email met het entreebewijs kan in de spambox terechtkomen.
Als uw entreekaart is gescand, ontvangt u een armbandje waarmee u toegang krijgt tot het 'play-offsterrein' rondom het stadion.

Indien er nog capaciteit beschikbaar is, kunnen er evt. nog kaarten aan de poort worden gekocht. Deze zijn dan € 10,-. Wil je zeker zijn van een plek, bestel dus je kaart online. Vol=vol!
We hopen natuurlijk dat het stadion zaterdag uitverkocht zal zijn. In verband met veiligheid en crowd control zal in dat geval gedurende de gehele wedstrijd sprake zijn van toegangscontrole. Bij de entree van het play-offsterrein is ook sprake van tassencontrole.

Wanneer een derde beslissende wedstrijd op zondag 21 mei om 15.35 uur noodzakelijk is, zal de online kaartverkoop zaterdagavond rond 18.00 uur beschikbaar zijn via onze eigen website hcrotterdam.club.

MEDIA
Accreditatie voor zaterdag (en zondag) via [email protected]

PARKEREN
Een groot gedeelte van ons parkeerterrein is gereserveerd voor de NOS, KNHB-officials, genodigden, spelers etc. Minder-validen kunnen over parkeergelegenheid contact met ons opnemen op [email protected]
Voorwaarden & disclaimer