1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Gezocht: vrijwilligers voor play-off finale

16-5-2017
Nieuwsafbeelding
Beste Rotterdammert,

Wat een prachtig weekeinde hebben we achter de rug: Feyenoord landskampioen en ons Heren-1 behaalt de finale na twee mooie overwinningen op Amsterdam! 

In die finale speelt Heren-1 tegen Kampong. Woensdagavond vindt de eerste wedstrijd plaats in Utrecht en zaterdagmiddag is de wedstrijd in ons mooie stadion. Als een derde en beslissende wedstrijd nodig is, is deze zondagmiddag ook op ons complex.

Van het stadion en de ruimte daaromheen wordt een afgezet evenemententerrein gemaakt, zodat de teams die dit weekend de overige 77 wedstrijden spelen op onze velden ook voldoende bewegingsruimte en toegang tot de faciliteiten hebben.

Vorige week hebben we dankzij de inzet van een flink aantal vrijwilligers op de avond zelf onder meer de entree tot het terrein, verkoop van merchandise, autoparkeren reguleren, stadion speaken, ballen rapen op het veld etc. kunnen regelen. Ook dit keer willen we je vragen of je tijd hebt om ons zaterdag te helpen met bijv. scannen tickets, entreecontrole bij het stadion, verkoop merchandise en klussen voor en na de wedstrijd. 

Ook nu kunnen we in ruil voor je inzet gratis entree en twee consumptiemunten bieden.We kijken uit naar je reactie op [email protected]. Vermeld je naam, mobiel nummer en emailadres. Graag ook of je ouder/senior/veteraan/jeugdlid bent en evt. beschikbaar bent op zondag.
Voorwaarden & disclaimer