1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Play-off finale uitverkocht

17-5-2017
Nieuwsafbeelding

De toegangskaarten voor de finalewedstrijd(en) om het landskampioenschap zijn uitverkocht. Er is op dit moment nog slechts een zeer beperkt aantal kaarten voor leden van HC Rotterdam (verkrijgbaar via onze webshop).

Op het laatste moment is vandaag (donderdag) besloten de tribunecapaciteit uit te breiden en zijn extra toegangskaarten via de webshop beschikbaar gemaakt. Ook deze extra kaarten zijn inmiddels uitverkocht.

HC Rotterdam is van mening dat haar leden altijd bij een thuiswedstrijd van Heren-1 aanwezig moeten kunnen zijn - en bij play-offs tegen een gunstiger tarief dan niet-leden. Om die reden is, overigens net zoals bij Amsterdam en Bloemendaal, voor de kaartverkoop van de play-offs een onderscheid gemaakt tussen kaartverkoop aan leden en niet-leden. Vooraf is een inschatting gemaakt voor kaarten voor leden en niet-leden; deze aantallen zijn inmiddels bijgesteld ten gunste van de kaartverkoop aan niet-leden. 

In totaal is er voor de wedstrijd op zaterdag (en die op zondag) plaats voor 4.500 toeschouwers.

Als Heren-1 zaterdag wint, dan is er op zondagmiddag (ook aanvang 15.30 uur) de derde en beslissende wedstrijd. Ook hiervoor moeten kaarten worden gekocht. Informatie over deze kaartverkoop volgt zo snel mogelijk via de website.

 

Voorwaarden & disclaimer