1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Play-offs: vuurwerk niet toegestaan

19-5-2017
Nieuwsafbeelding

De KNHB legt op basis van ervaringen in het verleden (strenge) regels op voor het gebruik van vuurwerk bij de finalewedstrijden. Om de veiligheid te waarborgen is (Bengaals) vuurwerk verboden.. Rookfakkels mogen wel, maar alleen als je uiterlijk zaterdag 20 mei om 9.00 uur per mailaanmeldt bij onze verenigingsmanager. Zij zal je dan uitleggen waar en wanneer je rookfakkels of -potten mag afsteken. Wij hopen op een bomvol stadion en willen geen risico's lopen op brandwonden of onrust op de tribunes. Graag daarvoor je begrip.

Rook zonder vuur
Wat is het verschil tussen vuurwerk en rookfakkels? Rookfakkels roken ZONDER vuur en kunnen daardoor geen brandwonden veroorzaken. Twijfel je? Informeer bij onze verenigingsmanager.

Sancties
Supporters die zonder toestemming tóch vuurwerk of rookfakkels afsteken, kunnen door de beveiligers van het terrein verwijderd worden, zonder restitutie van het entreegeld. Eventuele schade aan eigendommen van particulieren of club zal op deze supporters worden verhaald.

Voorwaarden & disclaimer