1-header.jpg

Heren-1 tweede van Nederland

20-5-2017
Nieuwsafbeelding
Zaterdag vond in een uitverkocht stadion de tweede finalestrijd tussen ons Heren-1 en Kampong plaats. De voorgaande woensdagavond won Kampong na shoot-outs, dus was winst van HC Rotterdam noodzakelijk om een derde wedstrijd af te dwingen. Na een uiterst sfeervolle en écht Rotterdamse line-up met Lee Towers over de speakers en een stadion gehuld in groen-witte rookwolken volgde een spannende wedstrijd. Ook deze wedstrijd eindigde in shoot-outs, waarbij HC Rotterdam wederom aan het kortste eind trok. Het landskampioenschap, en de felicitaties, zijn voor Kampong.

Ondanks de pijnlijke afloop kijkt coach Manenschijn terug op een 'prachtig jaar'. 'We zijn dit seizoen echt steeds beter gaan spelen. We hebben achter Amsterdam en Bloemendaal, dat er als een gek vandoor ging in de eerste seizoenshelft, een mooie tweede seizoenshelft gespeeld. We hebben ook helemaal terecht die play off-plek afgedwongen. De halve finale van de play-offs tegen Amsterdam was heel moeilijk. Maar dat neemt niet weg dat het een prachtig seizoen was. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat we komend seizoen weer gaan meedoen voor de prijzen.'

De coach kijkt terug op een prachtig seizoen en de club geniet nog na van een prachtige middag vol inzet door vrijwilligers, teamwork en een heerlijke sfeer in ons stadion. Dank aan allen voor hun inzet, aanwezigheid, enthousiasme en support. 
HC Rotterdam, dat zijn wij!

Voorwaarden & disclaimer