1-header.jpg

Volg Thijs & Oranje tijdens HWL in Londen

13-6-2017
Nieuwsafbeelding

Het Nederlands elftal - met Heren-1-speler Thijs van Dam - neemt van donderdag 15 juni tot en met zondag 25 juni deel aan het halve-finaletoernooi van de Hockey World League (HWL). Het toernooi vindt plaats in Londen, in het Lee Valley Hockey Park, het voormalige Olympische complex.

Oranje speelt tijdens de HWL in poule B, waarin het achtereen volgens Pakistan (15 juni, 19.00 uur (Nederlandse tijd), Schotland (17 juni, 19.00 uur), Canada (19 juni, 15.00 uur) en India (20 juni, 15.00 uur) de tegenstanders zijn. In de andere poule spelen Argentiniƫ, China, Engeland, Korea en Maleisiƫ. De eerste vier teams uit elke poule spelen op 22 juni de kwartfinales.

Hier lees je alles over de HWL in Londen: http://www.fih.ch/events/hockey-world-league/2017-men-hockey-world-league-semi-final-london-eng/ 

Later deze maand vindt in Johannesburg (Zuid-Afrika) het andere halve-finaletoernooi van de HWL plaats. De nummers één tot en met vier van beide toernooien plaatsen zich foor de HWL-finale, in december in India.

Voorwaarden & disclaimer