1-header.jpg

Gezocht: minitrainers voor het nieuwe seizoen

14-6-2017
Nieuwsafbeelding

Wij zijn op zoek naar minitrainers, die op woensdag- en/of vrijdagmiddag training willen geven aan het miniteam. Dit kunnen ouders zijn, die het team van hun zoon of dochter training geven of jeugdspelers uit de B/C/D-jeugd. Het geven van deze training kan samen of alleen. 

Ouders
Komende maandag, 19 juni, is er hierover voor geïnteresseerde ouders een informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst wordt uitleg gegeven over de opzet van de minitrainingen en de rol die ouders hierbij kunnen vervullen. De bijeenkomst is bedoeld voor ouders die al training geven, ouders die training willen gaan geven en ouders die overwegen training te gaan geven. De bijeenkomst duurt van 20.00 tot 21.00 uur.

Op maandag 26 juni is er een extra bijeenkomst voor ouders die training willen gaan geven met uitleg over trainingsopbouw en te gebruiken technieken. Ook deze bijeenkomst duurt van 20.00 tot 21.00 uur.

Aanmelden voor deze bijeenkomsten doe je hier: http://hcrotterdam.club/voorlichtingsavond-oudertrainer/

Als je al weet dat je training wil gaan geven, of training wil blijven geven, dan je graag aanmelden via onderstaand formulier: http://hcrotterdam.club/ouder-die-trainer-wil-worden/

Jeugdleden
Spelers, die komend seizoen in de D, C of de B jeugd gaan spelen, kunnen zich opgeven. Het is hartstikke leuk om de mini's training te geven, en je verdient er nog een leuk zakcentje mee ook! Om minitrainer te kunnen worden, moet je wel eerst een korte cursus volgen. Deze cursusmiddagen zijn op de club en kosten niets. Kinderen die afgelopen seizoen al training hebben gegeven, krijgen voorrang bij de indeling.
Voor de vrijdag zoeken we trainers die in de B en C gaan spelen. Voor de woensdag
zoeken we trainers die 2
e jaars D worden (1e jaars D kunnen zich ook aanmelden, maar 2e jaars D krijgen voorrang bij de indeling).

Meld je aan via deze link, hier staan ook alle cursusdata: http://hcrotterdam.club/minitrainer-worden/

De trainingen staan onder leiding van Lars Verboom, die vanaf komend seizoen leiding geeft aan de hockeytechnische opleiding van de jongste jeugd, de mini’s, van HC Rotterdam. Lars is in het dagelijks leven als docent lichamelijke opvoeding verbonden aan het Montessori Lyceum in Rotterdam. Bij HC Rotterdam is hij op dit moment trainer/coach van Jongens B1.
Meer informatie via: [email protected]

Gerelateerd nieuws

22-11 ⛄ Mini's in de wintermaanden
Voorwaarden & disclaimer