1-header.jpg

Prachtig hockeyweekend voor de boeg

21-6-2017
Nieuwsafbeelding

Meisjes B1 heeft zich met twee mooie overwinningen op Gooische geplaatst voor de landsfinale. Een prachtige prestatie! Het team won zilver in de landskampioenschappen zaal en gaat nu echt alles op alles zetten om op het veld de kampioensschaal te winnen. Zaterdag 24 juni spelen ze om 10.00 uur in het stadion van Den Bosch tegen Weert. Kom kijken en juich de meiden naar de landstitel!
Jongens D1 en Meisjes D1 hebben zich met hun kampioenschap in de poule geplaatst voor het NK, dat zaterdag as plaatsvindt op het Gooische in Bussum. Ook voor hen liggen de vlaggen en spandoeken al in de auto's en beide teams kijken uit naar veel publiek!

Ook zondag 25 juni is er een interessant programma want Dames Veteranen A verdedigt op deze dag haar landskampioenschap op Oranje Rood. Lukt het onze Dames om het kampioenschap ook dit seizoen in handen te houden?

Op HC Rotterdam zijn dit weekend ook nog leuke wedstrijden te bekijken. Zaterdag spelen Jongens A2, Meisjes A2 en Jongens C2 op de Slotdag van het Beste A2 en C2-toernooi. Op zondag komen Meisjes C2, Jongens D2 en Meisjes D2 in actie op de Slotdag van hun eigen categorieƫn.

We wensen alle teams veel succes en plezier! Een vriendelijk verzoek om ons via [email protected] op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. De vrijwilligers van de communicatiecommissie doen hun uiterste best om alle nieuwsberichten bij te houden op social media, maar blijven afhankelijk van input vanuit de teams. Dit geldt overigens niet alleen voor de (mogelijke) kampioenen, want ook foto's en berichten over leuke toernooien, afsluitende teamactiviteiten, het Mini-afkamp etc. worden zeer gewaardeerd.

 

Voorwaarden & disclaimer