1-header.jpg

Alle Hoofdklasseteams opnieuw te gast bij HC Rotterdam

11-7-2017
Nieuwsafbeelding
Wil jij de beste hockeyers van Nederland aan het werk zien op onze velden? Kom dan zaterdag 2 en zondag 3 september kijken naar de strijd om de ABN AMRO Cup, het traditionele voorbereidingstoernooi waaraan álle teams uit de Hoofdklasse (mannen) deelnemen.
 
 
De strijd om de ABN AMRO Cup is voor alle clubs het slot van de voorbereiding op het nieuwe seizoen, dat op zondag 10 september begint. De twaalf teams spelen op donderdagavond (31 augustus) verdeeld over vier locaties in een drieluik een voorronde. Heren-1 speelt die avond op het veld van HC Berkel en Rodenrijs tegen HGC en promovendus HDM. De uitkomsten van deze drieluik zijn bepalend voor het verdere programma. De wedstrijden op donderdagavond beginnen om 20.00 uur. De toegang is gratis.
 
 
Op onze velden komen de Hoofdklasseteams zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur in actie. Op zondagmiddag spelen alle verliezers en alle winnaars vanaf 13.00 uur tegen elkaar. De finale in het stadion van HC Rotterdam begint zondag om 15.00 uur.
 
De ABN AMRO Cup is niet alleen een belangrijke graadmeter aan de vooravond van de competitie, het is ook een unieke kans om alle topspelers in, bij wijze van spreken, één oog opslag aan het werk te zien. Dit jaar ontbreken alleen de internationals van Jong Oranje, die dan in Valencia hun EK spelen.
 
 
Op zondag is er bovendien de eindstrijd van de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup, een spectaculair evenement voor D-junioren, waarvoor in het hele land vijf voorrondes zijn gehouden. De finale van dit toernooi wordt gespeeld in het stadion van Rotterdam voorafgaand aan de ‘grote’ finale van de ABN AMRO Cup. De toegang tot de wedstrijden van de ABN AMRO Cup is gratis.
 
 
Voorwaarden & disclaimer