1-header.jpg

Heren-1 wint de ABN AMRO Cup

2-9-2017
Nieuwsafbeelding
Heren-1 heeft in de finale om de ABN AMRO Cup, het voorbereidingstoernooi dat is georganiseerd door onze hoofdsponsor op HC Rotterdam, gewonnen van Amsterdam.  Een herhaling van de finale tussen 010-020 van 2016, waarbij HC Rotterdam voor het tweede jaar op rij de Jan Hagendijk-trofee in de wacht sleept.  
 
In de voorronde werd donderdag gewonnen (1-0) van HGC en HDM (na shoot-outs). In de halve finale was HC Rotterdam met 3-2 sterker dan Oranje Rood.   

Op zondag is er ook de eindstrijd van de ABN AMRO 3vs 3 Cup, een spectaculair evenement voor de D-jeugd waarvoor zich ook een team van Rotterdam heeft geplaatst. De finale bij de meisjes werd gewonnen door een team van Zwolle en bij de jongens won Schaerweijde.
 
De ABN AMRO Cup is niet alleen een belangrijke graadmeter aan de vooravond van de competitie, het is ook een unieke kans om alle topspelers in, bij wijze van spreken, één oog opslag aan het werk te zien. Dit jaar ontbreken alleen de internationals van Jong Oranje, die dan in Valencia hun EK spelen.
 
Alle wedstrijden zijn gratis toegankelijk. Het wedstrijdprogramma vind je hier: www.abnamrocup.nl.
 
 
 
 
Voorwaarden & disclaimer