1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg

Kan jij breien? Brei dan mee!

13-10-2017
Nieuwsafbeelding

De winter staat voor de deur. Niet de meest aangename periode om langs de lijn te staan, toch? Wat hoort er bij een lekkere dikke winterjas? Een warme clubsjaal en/of clubmuts!

Helemaal in retrostijl gaan we die zelf maken. Ehh? Ja, zelf weer die ouderwetse maar o zo warme clubsjaal en -muts breien. Je kan niet breien? Geeft niks, wij hebben speciaal hiervoor een aantal deskundigen, met een gezamenlijk brei-ervaring van 100-plus jaar, bereid gevonden HC Rotterdam te helpen.

Het breipatroon en informatie over alles wat je nodig hebt, hebben wij verzameld. Kijk hiervoor op de Facebook-clubpagina. In jouw familie is er vast nog wel een (schoon)moeder of oma die je op weg kan helpen. Voor wie wat (extra) hulp nodig heeft is er op woensdagmiddagen 25 oktober en 1, 8, 15, 22 en 29 november, steeds tussen 14.30 en 15.30 uur, in ons clubhuis een ‘levende helpdesk’. Hiervoor hebben we de brei-experts van onze buren, verzorgingstehuis Humanitas Akropolis, bereid gevonden ons te komen helpen.

Doe jij mee?

Natuurlijk begeleiden we dit leuke project op alle mogelijke manieren. Op onder meer de Facebook-pagina van de club en op Instagram zullen we verslag doen in beeld. Daarvoor rekenen we natuurlijk ook op foto’s van jouw gebreide clubsjaal en ‘the making of’.

Voorwaarden & disclaimer