1-header.jpg

Aanbieding minitrainingsshirts tot 1 oktober as!

27-9-2018
Nieuwsafbeelding

De minitrainingsshirts zijn te bestellen in de webshop op hcrotterdam.club. Dit minitrainingsshirt is het nieuwe Osaka-uitshirt van HC Rotterdam, gemaakt van elastisch en vochtregulerend materiaal. Op ieder shirt wordt de voornaam gedrukt zodat dit het scouten bij de indelingstrainingen voor alle E-tjes en tweedejaars F-jes vergemakkelijkt. Om die reden is het verplicht om dit minitrainingsshirt, dat ook wordt gebruikt als uitshirt, aan te schaffen.

Tot 1 oktober as geldt een korting op de aanschaf van dit shirt in onze clubwebshop. De verkoopprijs is € 40,-, incl. bedrukking van naam op de rug.
Let op: door de opdruk is het shirt gepersonaliseerd en dus niet te ruilen. De maatvoering van de shirts komt overeen met de Osaka-thuisshirts. Passhirts zijn beschikbaar bij DAKA.

De shirts kunnen tot 1 oktober as worden besteld en zijn, naar verwachting na de herfstvakantie, bij DAKA op de Abraham van Stolkweg op te halen. Wanneer de shirts beschikbaar zijn, zal een bericht worden geplaatst op de website en in de nieuwsbrief.

Na deze datum is het mini-trainingsshirt voor € 45,- te koop bij DAKA.

 

Gerelateerd nieuws

22-11 ⛄ Mini's in de wintermaanden
Voorwaarden & disclaimer