1-header.jpg

Druk weekeinde voor zaalhockeyfans

24-1-2018
Nieuwsafbeelding
Alle zaalhockeyfans wacht een druk weekeinde: de hele hoofdklasse (m/v) in Topsportcentrum Rotterdam (zaterdag), Dames-1 en de strijd om het districtskampioenschap in Delft (zondag) en de voorronden voor het NK-jeugd in Arnhem (zaterdag en zondag). Voor de zaalhockeyliefhebbers hebben we een 'spoorboekje' (zie bijlage) gemaakt.

Afgelopen weekeinde hebben Meisjes D1, Meisjes B1, Jongens B1 en Jongens A1 het kampioenschap van het district Zuid-Holland behaald. Meisjes D1 speelt over drie weken het slottoernooi voor districtskampioenen in de D-categorie. Komend weekeinde is in Arnhem de voorronde van het NK. Meisjes B1 komt zaterdag in actie, Jongens B1 en Jongens A1 spelen op zondag. Wie plaatsen zich voor de NK-finales op 3 februari in Rotterdam?

Dames-1 (foto) heeft zich afgelopen zondag geplaatst voor de strijd om het districtskampioenschap. In een drieluik met Klein Zwitserland en Leonidas wordt komende zondag in Delft om deze titel gestreden. De winnaar plaatst zich voor een play-off met uitzicht op promotie naar de Hoofdklasse.

Aanstaande zaterdag is het vanaf 10.00 uur tophockey in Topsportcentrum Rotterdam. Daar komen alle 24 Hoofdklasseteams (m/v) voor hun laatste competitiedag in actie. Heren-1 speelt er tegen HDM (15.00 uur) en Den Bosch (17.00 uur) die beide al zijn geplaatst voor de play-offs. Heren-1 moet nog wel oppassen om een play-out te ontlopen.
Voorwaarden & disclaimer