1-header.jpg

Contract met Rotterdam Topsport verlengd

13-2-2018
Nieuwsafbeelding
Rotterdam Topsport heeft het samenwerkingscontract met onze vereniging verlengd. Ook de samenwerking met vier andere topsportvereniginen en acht trainingscentra voor talenten wordt langer door Rotterdam Topsport ondersteund.
 
Namens HC Rotterdam hebben voorzitter Diederik Chevalier en commercieel manager Jokko de Wit gisteren de overeenkomst met Rotterdam Topsport ondertekend. Dat is gebeurd tijdens een ontvangst door Rotterdam Topsport bij het 45-ste ABN AMRO World Tennis Tournament in Ahoy.
 
Rotterdam Topsport biedt onder meer ondersteuning aan verenigingen op het gebied van communicatie, marketing, onderwijs, huisvesting, jeugdopleiding, accommodatie en het participeren in maatschappelijke projecten.
 
De steun van Rotterdam Topsport aan de topsportverenigingen en de trainingscentra is onmisbaar, weet directeur hans den Oudendammer van Rotterdam Topsport. ,,Wij zijn blij dat wij via de middelen van het college van burgemeester en wethouders in staat zijn om onze activiteiten in 2018 te kunnen voortzetten. Ook hopen wij dat zowel de verenigingen als de trainingscentra hun doelstellingen dit jaar kunnen realiseren. Het op niveau presteren van de verenigingen en trainingscentra is voor ons van groot belang.''
 
De door Rotterdam Topsport ondersteunde topsportvereningen zijn TTP Rotterdam (zaalvoetbal), Forward lease Rotterdam Basketbal (mannen), Curacao Neptunus (honkbal), Roeien in Rotterdam en HC Rotterdam. De trainingscentra die worden ondersteund zijn onderdeel van de Regionale Topsport Organisatie en bieden instroomprogramma's voor roeien, judo, volleybal, basketbal, atletiek, boksen, tennis en honkbal. 
Voorwaarden & disclaimer