1-header.jpg

Inschrijving jeugdspelers voor topteams

5-3-2018
Nieuwsafbeelding
Ieder jaar verwelkomen wij een aantal jeugdspelers ‘van buiten’ binnen onze topjeugdteams. Deze spelers kunnen in principe alleen maar instromen in de eerste teams per lijn en hiervoor gelden aanvullende eisen.
 
Je moet dus écht goed zijn en een toegevoegde waarde hebben voor het team! Durf jij die uitdaging aan - en als toptalent doe je dat natuurlijk! - dan moet je aanmelding via het online formulier vóór 7 april aanstaande bij ons binnen zijn. Let op: dit formulier is niet bedoeld voor spelers die nu al bij HC Rotterdam spelen.
 
Je wordt vervolgens uitgenodigd voor een algemene selectietraining voor alle kinderen die nu nog ergens anders spelen. Deze training zal plaatsvinden op donderdag 26 april 2018. De exacte tijd wordt nog bekendgemaakt.
 
Zien we potentie in jou, dan word je uitgenodigd om in mei een paar keer mee te trainen met het eerstelijnsteam in de lijn waarin je nu uitkomt. Zo kunnen onze trainers en coaches al een beter beeld van je krijgen en kunnen zij inschatten hoe jij je verhoudt tot de spelers die nu al in jouw lijn bij HC Rotterdam spelen.
 
Als de trainers en coaches van oordeel zijn dat je een echte aanwinst bent, zal je vervolgens begin juni aan onze selectietrainingen mogen deelnemen.
 
Heb je nog vragen, mail dan naar: [email protected].
 
Het aanmeldingsformulier vind je hier: http://goo.gl/fT5cJ6
Voorwaarden & disclaimer