1-header.jpg 2a-header.jpg 3a-header.jpg 3b-header.jpg 3d-header.jpg 3e-header.jpg 3f-header.jpg 4-header.jpg 5a-header.jpg 6-header.jpg 6a-header.jpg 6b-header.jpg 7a-header.jpg 8-header.jpeg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 8 thuiswedstrijd(en) en 12 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 5 mei 2018
Tijd T/U Team Tegen team
- Uit J6E06 G.H.C. RAPID JE2
- Uit M6E12 R.H.V. Leonidas ME13
- Uit M6E15 MHC Voorhout ME6
- Thuis M6E16 HC Pijnacker ME6
- Uit M6E21 Mixed Hockeyclub Zoetermeer ME14

Er zijn meer wedstrijden afgelast, klik hier voor alle afgelaste wedstrijden

Vacature bestuurslid mini's (m/v)

12-3-2018
Nieuwsafbeelding

Na een termijn van twee jaar zal Sven-Olaf de Vries terugtreden als bestuurslid mini's. Hij zal zijn bestuursfunctie in een andere rol voortzetten. Hierover later meer. 

Sven-Olaf heeft zich de afgelopen jaren samen met de Minicommissie ingezet om een nieuwe impuls aan de opleiding en het hockeyplezier van de mini’s te geven. Met het aantrekken van Lars Verboom zijn grote stappen voorwaarts gezet. Daarnaast is een transparante indelingsprocedure uitgewerkt door de MiniTC en zijn onder meer  nieuwe evenementen als de Fatima Moreira de Melo Cup en de Slotdag van de Midwinter Competitie voor het eerst georganiseerd. 

Het is de bedoeling dat zijn opvolger de ingezette koers de komende jaren zal voortzetten en verder uitbouwen met de ambitie om de leukste en beste jeugdopleiding van Nederland te zijn.

Heb je interesse om Sven-Olaf op te volgen als bestuurslid mini's? De uiteenzetting van taken, verantwoordelijkheden en de sollicitatieprocedure staan in de vacaturebank op hcrotterdam.club

  

Voorwaarden & disclaimer