1-header.jpg

Steun Dames-1 zondag in derby tegen Leonidas

3-5-2018
Nieuwsafbeelding
Krijgen we een zinderende ontknoping van de competitie? Komt er nog een 'toetje'? Het zou zo maar kunnen. Dames-1 is, met nog twee wedstrijden te spelen, de trotse lijstaanvoerder in Overgangsklasse A.
Aan het einde van de competitie geeft die klassering recht op het spelen van een play-off (tegen Pinoké, de kampioen van de andere overgangsklasse) met als inzet directe promotie naar de Hoofdklasse. En zelfs plek twee biedt via een omweg zicht op de Hoofdklasse.

Zo ver is het nog niet. Dames-1 heeft al wel de eerste doelstelling van dit seizoen behaald: plaatsing voor de Promotieklasse, de nieuwe klasse die na deze hockeyjaargang tussen de Hoofd- en Overgangsklasse wordt geschoven. Een plekje bij de eerste vijf is hiervoor nodig. Het halen van de play-offs is een mooie bonus.

In Overgangsklasse A zijn in de top de verschillen klein. De huidige nummer zes, Almere, kan in theorie nog kampioen worden. Dames-1 speelt zondag in ons eigen stadion de derby tegen Leonidas, de nummer vijf die vijf punten achterstand heeft. Alle andere concurrenten hebben op papier mindere tegenstanders.

Komende zondag is voor de meeste teams evan HC Rotterdam en vrije speeldag. Er is dus geen excuus om Dames-1 niet te komen aanmoedigen. Aanvang: 12.45 uur.
Voorwaarden & disclaimer