1-header.jpg

Jongens A1 & Meisjes B1 in play-offs om landstitel

14-5-2018
Nieuwsafbeelding
Met nog twee wedstrijden te spelen, zijn Jongens A1 (foto) en Meisjes B1 al zeker van de play-offs in de strijd om de landtitel. De jongens wonnen met 6-1 van Union waardoor ze in ieder geval zeker zijn van de tweede plaats. Door een 2-1 overwinning op HDM is ook Meisjes B1 verzekerd van minimaal een tweede plek. Overigens staan zowel Jongens A1 als Meisjes B1 op dit moment eerste in hun poule.

De play-offs, met als inzet een plek in de finale voor het landskampioenschap, worden gespeeld op zaterdag 9, zaterdag 16 en zondag 17 juni 2018. Hou de Rotterdam-app en site in de gaten voor het definitieve programma.
 
Ook de overige teams uit onze topjeugd presteren goed. Meisjes A1 heeft, ondanks het verlies tegen koploper Push (0-3), nog steeds kansen om de play-offs te halen. Ook Jongens B1 is nog volop in de running na de 7-2 uitoverwinning bij Upward maar is wel afhankelijk van uitslagen van andere wedstrijden in de poule. Meisjes C1 heeft zich door een 0-2 overwinning bij Pinoké geplaatst voor de finaledag om de landstitel. In de D-categorie is er geen officieel NK maar ligt zowel Meisjes D1 als Jongens D1 op dit moment op koers om zich te kwalificeren voor het officieuze NK, de D-Day bij Gooische.
Voorwaarden & disclaimer