1-header.jpg

Tjeerd Esser is onze nieuwe horecamanager

20-6-2018
Nieuwsafbeelding

Tjeerd Esser wordt de nieuwe horecamanager van HC Rotterdam! Hij treedt per 1 augustus in dienst en is in deze functie de opvolger van Thomas, die deze zomer verhuist naar Frankrijk. Tjeerd (31) is voor HC Rotterdam geen onbekende. In zijn jeugd heeft hij op de club gehockeyd en is hij diverse seizoenen werkzaam geweest als medewerker van de barcrew. Zijn ervaring als horecamanager heeft hij vervolgens opgedaan bij Leonidas ten tijde van hun verhuizing naar het nieuwe complex en gedurende de eerste jaren van Schaatsbaan Rotterdam. 

Aansluitend heeft hij een aantal jaren gewerkt bij Twelve, de leverancier van ons huidige kassasysteem, waar hij o.a. verantwoordelijk is geweest voor de implementatie van hun systemen in voetbalstadions van eredivisieclubs. De overstap naar de functie van horecamanager van HC Rotterdam voelt voor Tjeerd als een mooie vervolgstap. Hij kijkt ernaar uit om met zijn ambities en plannen bij te dragen aan het clubgevoel, de goede service en verdere professionalisering van onze mooie hockeyvereniging. 

In dit kader willen wij graag vermelden dat wij voor het nieuwe seizoen op zoek zijn naar nieuwe collega's (18+) voor de barcrew. Heb jij zin om deel uit te maken van een jong team in een sportieve en dynamische werkomgeving? Stuur een mail naar [email protected] en we plannen snel een kennismakingsgesprek.

Voorwaarden & disclaimer