1-header.jpg

Heren-1 zaterdag in halve finale ABN AMRO Cup

17-8-2018
Nieuwsafbeelding
Heren-1 speelt morgen, zaterdag 18 augustus, in ons eigen stadion de halve finale van de ABN AMRO Cup. Tegenstander is landskampioen Kampong. Het duel begint om 15.00 uur. In de andere halve finale (13.00 uur) spelen Amsterdam en Den Bosch.
HC Rotterdam is op zaterdag 18 en zondag 19 augustus traditiegetrouw gastheer voor de ABN AMRO Cup, een toernooi waaraan alle teams uit de Hoofdklasse (m) deelnemen. De teams strijden om de Jan Hagendijk-trofee, vernoemd naar onze oud-voorzitter. Heren-1 is de titelverdediger.
 
 
Alle teams spelen hebben op donderdagavond 16 augustus op vier locaties een voorronde in de vorm van een drieluik gespeeld. Heren-1 speelde op het terrein van HV Victoria tegen HGC (4-1 winst) en promovendus Klein Zwitserland (3-0 winst).
 
 
De resultaten van de drieluiken bepalen het programma voor de zaterdag. De nummers één, twee en drie worden elk in een poule ingedeeld en spelen op zaterdag één wedstrijd. De winnaars en de verliezers van zaterdag spelen op zondag tegen elkaar. 
 
 
In het weekeinde wordt er op onze drie watervelden gespeeld. De wedstrijden beginnen op zaterdag en op zondag om 13.00 en om 15.00 uur. 
 
Voor alle teams is de ABN AMRO Cup de laatste voorbereiding op de competitie, die voor de Hoofdklasse al een week later, op zondag 26 augustus, start. Heren-1 start de competitie in eigen stadion met de topper tegen Amsterdam. In verband met de live-uitzending door Ziggo Sports begin de wedstrijd al om 12.15 uur.
 
 
Ballenkinderen

Voor de wedstrijden op zaterdag zoeken we nog ballenkinderen. Ben jij tweedejaars-D of ouder? Meldt je dan aan via

https://goo.gl/forms/I5iZkEph4oogVb9e2

 
Voorwaarden & disclaimer