1-header.jpg

Super Sunday met Ladies Morning voor de mini's

21-9-2018
Nieuwsafbeelding

Zondag 30 september is de eerste Super Sunday van dit seizoen, met in ons eigen stadion de wedstrijden van Dames-1 tegen Push en Heren-1 tegen SCHC. Speciaal voor deze gelegenheid heeft de commissie Mini-evenementen een waanzinnige Ladies Morning georganiseerd waarbij natuurlijk ook de broertjes en papa’s welkom zijn.

Tijdens deze ochtend gaan we cupcakes versieren, armbandjes maken met Lies van Houten Vloeren, knutselen met Pakje Plezier en Kinderwinkel Hunnie (we maken eenslinger van duurzame materialen), je kan nagels laten lakken bij nagelstyliste Jessica van Nails by Jessica en je haren laten vlechten én er is een heerlijke High Tea.

Na deze gezellige ochtend kijken we samen naar de wedstrijd van Dames-1. Na afloop is er een Meet & Greet met speelsters van Dames-1 en kan je eindelijk al je prangende (hockey) vragen kwijt. Ook verloten we een door Dames-1 gesigneerde OSAKA stick.  

Het wordt echt een super gave ochtend! Komen jullie ook? 
Voor de mama’s (en de papa’s) is een echte High Tea, zodat jij in alle rust lekker kan genieten van deze ochtend speciaal voor jou!

Kaarten zijn te koop in de clubwebshop op www.hcrotterdam.club.
Kinderen, all-in: € 7,50
Volwassenen € 10,-

 

Gerelateerd nieuws

22-11 ⛄ Mini's in de wintermaanden
Voorwaarden & disclaimer