1-header.jpg

Nieuwe samenwerking met huiscateraar KOH

14-11-2018
Nieuwsafbeelding
HC Rotterdam heeft de samenwerking met ‘huiscateraar’ Kitchen of Heemskerk (KOH) verlengd. Ook de komende vijf jaar wordt de keuken van HC Rotterdam bestierd door Ross Heemskerk en zijn brigade.
 
Onze samenwerking is gestart in 2014, het jaar waarin Ross de catering van het WK Masters op onze club verzorgde en de 75 deelnemende veteranenteams tien dagen lang avond na avond ons clubhuis bleven bevolken. Kort daarna is er een samenwerkingsovereenkomst gesloten waarmee HC Rotterdam de keuken heeft uitbesteed aan KOH.

Kitchen of Heemskerk is opgericht door Ross Heemskerk. Begonnen met barbecues bij VOC en de leiding te nemen in de keuken, kwamen er steeds meer aanvragen vanuit de omgeving. Ross ging zijn passie achterna en begon op 24 jarige leeftijd zijn bedrijf. KOH verzorgt exclusieve catering van hamburger tot kreeft en rekent inmiddels meerdere hockeyclubs tot haar klanten. HC Rotterdam en vaste ‘chef’ Michel Straetemans vormen daarvoor de basis.
 
Daar waar HC Rotterdam op zoek is naar een goed en gevarieerd voedselaanbod, is de samenwerking met KOH een schot in de roos gebleken. KOH is in staat om voor grote én kleine groepen goede maaltijden te leveren. De afgelopen jaren is de samenwerking goed bevallen en voor de komende jaren gaan wij er samen voor zorgen dat er nóg meer te genieten valt.
 
Ross Heemskerk, eigenaar KOH: ,,Wij zijn erg verheugd de komende vijf jaar deel te mogen zijn van deze prachtige vereniging en willen graag het bestuur en vooral de leden hiervoor bedanken. Laten wij er met zijn allen geweldige jaren van maken met mooie evenementen, feesten, sportiviteit en saamhorigheid.’’

Herman Vocking, vice-voorzitter HC Rotterdam: ,,KOH is een echt Rotterdams bedrijf: betrokken en met een persoonlijke touch. Voor ons is het van belang om samen te werken met een partij die de vereniging begrijpt en een warm hart toedraagt, Ross en Michel hebben dit de afgelopen jaren steeds laten zien en wij zijn daarom erg blij dat wij onze samenwerking hebben weten te verlengen.’’
Voorwaarden & disclaimer