1-header.jpg

Proeftrainingen voor jeugd met Hockeyplezier

15-1-2020
Nieuwsafbeelding

Na de winterstop starten de trainingen van Hockeyschool Hockeyplezier weer op HC Rotterdam. Deze trainingen zijn bedoeld voor kinderen (5-11 jaar), die de hockeysport vrijblijvend uit willen proberen zonder direct vast te zitten aan een lidmaatschap, én voor kinderen die op de wachtlijst staan voor lidmaatschap maar niet kunnen wachten op het nieuwe seizoen! Op deze manier worden kinderen ge├źnthousiasmeerd, en behouden, voor de hockeysport.

Na de winterstop gaat Hockeyplezier weer een serie van 12 trainingen geven op HC Rotterdam en er zijn nog enkele plekjes vrij. De training vindt plaats op de dinsdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur. Data zijn in maart: 3, 10, 17, 24 en 31; in april: 7, 14 en 21; in mei: 12, 19 en 26 en tenslotte 2 juni 2020.

HC Rotterdam is blij met dit onafhankelijk initiatief, en alternatief. Veel kinderen, die bij Hockeyplezier zijn gestart, zijn op den duur ingestroomd op de club of naar reguliere clubs in de omgeving. Met als voordeel dat ze dan al een beetje kunnen hockeyen en gemotiveerd zijn omdat ze weten waaraan ze beginnen.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.hockeyplezier.nl of mail naar [email protected].

Voorwaarden & disclaimer