1-header.jpg

Bitjes happen op 13 en 14 september as

17-7-2019
Nieuwsafbeelding

Zorg aan het begin van het nieuwe seizoen voor een nieuwe gebitsbeschermer. Vrijdag 13 september van 18.30-21.00 uur en zaterdag 14 september tussen 10.00-15.00 uur is er gelegenheid om bij SPTL gebitsbeschermers een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer √≥f om jouw huidige bitje aan te laten passen, wanneer dit nodig is. Je kunt vrij binnenlopen in ons clubhuis, maar als je je tevoren aanmeldt, ben je sneller aan de beurt. Aanmelden via: http://shop.gebit.nl en klik op de button 'Aanmelden hapdag' en volg de stappen.


Informatie over de mogelijkheden staat op de website van SPTL en op de bijgevoegde flyer. De genoemde prijs is incl. opbergdoosje, factuur en garantie. Natuurlijk is het speciale HC Rotterdam-clubbitje ook mogelijk.

De aangemeten (en betaalde) bitjes kunnen na ongeveer drie weken op de club worden afgehaald. In verband met de zomersluiting van het clubhuis kan dit wat anders lopen, maar je hebt je bitje in ieder geval in bezit voor de eerste training. Bericht over de mogelijkheid om op te halen wordt geplaatst op de website van de club.

 

Voorwaarden & disclaimer