1-header.jpg

Cool clinic: hockeyen voor niet-leden

5-5-2020
Nieuwsafbeelding

Ben jij tussen van 6 tot 12 jaar oud, speel je nog niet bij HC Rotterdam maar wil je wel een keer met hockey kennismaken? Meld je dan aan voor de Cool Clinic op HC Rotterdam. Deze clinics worden in de coronaperiode speciaal georganiseerd voor niet-leden en vinden plaats op woensdagmiddag van 15.30-16.30 uur op ons complex aan de Hazelaarweg.

Omdat we gebonden zijn aan regelgeving van de KNHB en gemeente Rotterdam geldt een maximumaantal personen per clinic. Aanmelden is dus verplicht; ook omdat we je willen informeren over de maatregelen die zijn getroffen op ons complex.

Er is iedere week plek voor 30 kinderen. De eerste clinic op 13 mei as is al vol. Inschrijven voor de volgende op woensdag 20 mei as kan tot dinsdag 19 mei as om 16.00 uur. Deelname is gratis en aanmelden kan in de webshop van onze club. Wees er snel bij want VOL=VOL. Als je het leuk vindt, kan je je iedere week opnieuw aanmelden voor de clinic. 

In verband met de protocollen kunnen we de leeftijdsgroepen ‘jonger dan 12 jaar’ en ‘ouder dan 12 jaar’ niet mixen. Ben je ouder dan 12 jaar en wil je graag ook een keertje komen hockeyen? Stuur dan een mail aan [email protected] en dan kijken we wat we voor je kunnen organiseren. 

Rotterdamse sociaal maatschappelijke welzijnsorganisaties  en speciale doelgroepen met interesse in hockeyaanbod voor niet-leden kunnen contact opnemen met Stichting Hockey voor Iedereen via info[email protected]Voorwaarden & disclaimer