1-header.jpg

Volgende week Sportways hockeykamp op HC Rotterdam

13-8-2020
Nieuwsafbeelding

Ken jij Noor Omrani, Siem Schoenaker en Terrance Pieters? Deze tophockeyers komen naar het dagkamp bij ons op de club, om jou alle ins en outs van het hockey te leren. Het dagkamp is van maandag 17 t/m woensdag 19 augustus.
Vraag ze alles over hun sportmentaliteit, geef ze een panna die ze nooit meer vergeten en leer hun allerbeste hockeymoves. Ken je Noor, Siem en Terrance nog niet? Kom naar het dagkamp en leer ze kennen!  Ben jij tussen de 5 en de 14 jaar oud? Meld je dan snel aan via de website van Sportways.

Terrance komt elke week in actie voor Kampong Heren 1 en hij speelt ook in het Nederlandse elftal. Deze handige aanvaller dribbelt vliegensvlug het veld over, om vervolgens een snoeiharde backhand op de goal los te laten. Noor staat elke week op het veld met Den Bosch Dames 1 en speelt voor Jong-Oranje. Deze aanvalster vindt keer op keer het goal met haar keiharde backhand. Siem maakt deze zomer de overstap naar Hurley Heren 1. Daarnaast speelde ook voor Jong-Oranje. Deze handige middenvelder staat bekend om zijn technische spel én hij is de koning van de trucjes, vooral die in de lucht!

Noor, Siem en Terrance komen naar het hockeykamp van 17 t/m 19 augustus.

Te gek nieuws: we mogen weer lunchen op de club! Dat betekent dat iedereen die de hele dag naar het kamp komt, tussen de middag zijn buik rond kan eten met boterhammen met kaas, worst of chocoladepasta. Naast de lunchpauze is er 's ochtends en 's middags een limonadebreak inclusief gezonde snack. Zo heb jij altijd genoeg energie om lekker te trainen!


Voorwaarden & disclaimer