1-header.jpg

Vrijdagavond: Heren-1 tegen Bloemendaal

29-4-2019
Nieuwsafbeelding
Een mooiere afsluiting van de vakantie is nauwelijks denkbaar! Vrijdagavond speelt Heren-1 in ons eigen stadion de topper tegen Bloemendaal. En met een voor de meeste teams nog een vrij competitieweekeinde is deze avondwedstrijd niet te missen! De wedstrijd begint om 20.30 uur.

Bloemendaal is, net als Kampong, al zeker van deelname aan de play-offs om het landskampioenschap en aast nog op winst in de reguliere competitie om EHL-deelname veilig te stellen. Vijf teams hebben nog kans op de laatste twee play-off-tickets. 

Heren-1 heeft van die vijf teams de minste papieren en moet de komende drie duels winnen én is daarbij ook nog eens afhankelijk van de resultaten van concurrenten. Veel van die concurrenten spelen komend dubbelweekeinde tegen elkaar, dus ...

Bekijk bij #HCRotterdamTV de samenvatting van de met 5-2 gewonnen wedstrijd tegen SCHC van afgelopen zondag. En bekijk hier de stand en het programma in de Hoofdklasse: https://hockey.nl/poule/hoofdklasse-heren/

Dames-1

Dames-1 speelt zondag in ons eigen stadion tegen De Terriƫrs, aanvang 12.45 uur. Afgelopen zondag werd helaas verloren van hekkensluiter Almere (2-1) en dus is het tijd om iets recht te zetten en om drie belangrijke punten te behalen.

Voorwaarden & disclaimer