1-header.jpg

šŸ†˜ Herhaalde oproep: veldcoƶrdinatoren gezocht

15-9-2021
Nieuwsafbeelding

De Trainingscoƶrdinatiecommissie (TCC) zoekt veldcoƶrdinatoren, die op het veld zorgen dat trainingen aan onze jeugd- en miniteams goed verlopen door jonge trainers te begeleiden, verbeteren en te zorgen dat de materialen beschikbaar zijn. Dit kan al vanaf 6 uur per week. Heb jij ervaring als trainer en wil je een meer coƶrdinerende rol? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wij bieden een marktconforme compensatie, de mogelijkheid leiderschapservaring op te bouwen door jonge trainers op te leiden en uitdagende teams te trainen bij een van de meest toonaangevende clubs van Nederland. Meer weten? Neem contact op via [email protected].

Jeugdopleiding op HC Rotterdam
De TCC heeft als doel om de organisatie en kwaliteit van de trainingen voor de jeugd- en miniteams op een hoger niveau te brengen door de trainers te begeleiden bij het geven van trainingen. Graag worden we naast de beste ook de leukste jeugdopleiding van Nederland door een leergang voor trainers aan te bieden vanuit de visie waarbij plezier en leren voorop staan voor alle (jeugd-)spelers op welk niveau dan ook. 

Er heeft zich al een grote groep, vaak jonge, trainers gemeld om training te gaan geven in het nieuwe seizoen. Deze trainers zullen worden uitgenodigd voor een aantal opleidingssessies gedurende het seizoen. Daarnaast bieden wij met veldcoƶrdinatoren en het gebruik van de Go4hockeyapp ondersteuning zodat het trainingsprogramma is afgestemd op ieders hockeyniveau. 

Voor de trainingsmiddagen en -avonden zelf zoeken wij hiervoor veldcoƶrdinatoren. Deze groep gaat de trainers, die op dat moment op het veld training geven, helpen met advies op de uitvoering en trainingsaanpak. 


Voorwaarden & disclaimer